Internationell Mästarklass 91 p/100. 3:e plats i White Guide 2012

Skribent Björn Persson

Måndagen den 5 mars så var det dags för White Guide att presentera sin lista över Sveriges bästa restauranger. Kock & Vin var som enda restaurang nominerad i bägge de två tyngsta klasserna. Sveriges bästa restaurang och årets matupplevelse. Vi blev så lyckliga över de fina nomineringarna att vi (alla 22) tog tåget till Stockholm för att kunna närvara på Grand Hotel Vinterträdgården under prisceremonin. På vägen lyckades vi även att få oss en helt underbar lunch på Gastrologik som oerhört vänligt öppnade dörrarna för oss och såg till att vi var i perfekt sinnesstämning inför galan.

Det blev inga priser i år tyvärr men en oerhört hedrande 3:e plats i listan av Sveriges bästa restauranger. Vinnare blev Franzén/Lindeberg för andra året i rad, stort grattis. Vinnare av matupplevelse blev Ekstedts även det hemmahörande i Stockholm, riktigt kul det med grattis.

Vi var nog flera som hoppats på lite fler priser till Göteborg men vi får alla glädjas med Puta Madre som vann i kategorin Årets miljö och stämningsupplevelse.

Vår kära systerkrog Familjen var nominerad i klassen Årets Bar. Ingen vinst men en oerhört hedrande 5:e plats, Hipp hipp hurra!!!

Kommentarer

  1. Petter Nordgren mars 22, 2012

    Nu blev jag lite avundsjuk på er, att ni fick äta lunch på Gastrologik fast de egentligen hade stängt på måndagar. Ring mej nästa år! Tyvärr har ju många bra ställen stängt mändagari Sthlm Vi hade i och för sig en väldigt trevlig kväll på Pubologi! Grattis till en bra placering och bra omdömen i W.G. Bästa hälsningar Petter Nordgren, Restaurang Sjöboden/Pirum Restaurang & Vinbar i Lidköping.

    • Björn Persson mars 23, 2012

      Tack det var en riktigt god och trevlig lunch. Är rätt säker på att middagen på Pubologi var bättre än vår Take away-Thai som vi mumsade på tåget hem från Stockholm.

Skriv en kommentar